Win met uw website!

Al vele klanten gingen u voor: online marketing, webdesign, programmeren, wij kunnen het allemaal.

Een nieuwe website nodig? Wij helpen je!

Wat je wilt bereiken met je website is een goede eerste indruk bij je klanten zodat zij verder zullen kijken op je website. Een goed ontwerp voor je website kan echter nog veel meer betekenen dan alleen een goede eerste indruk. Niet alleen moet een website er goed uitzien, op technisch vlak moet alles ook kloppen. Dit betekent een goede website met een mooi ontwerp en het jezelf niet te moeilijk maken om deze te onderhouden. Dit kan dan ook makkelijk door een website te laten maken Rotterdam. Lees hier meer!

Een goede website bouwt klantvertrouwen op

Een website moet een indruk geven op de klanten dit doe je met een goed website ontwerp. Wanneer er geen goede lay-out aanwezig is op een website stoppen veel mensen met kijken op de website, dit doen zij omdat zij niet verwachten dat er een goede service zal zijn. Nog een reden dat zij zullen stoppen met kijken op de website is als het een onoverzichtelijke site is bijvoorbeeld door het ontwerp. Er zijn zoveel bedrijven die ook op elkaar lijken daarom moet jouw website ontwerp er goed uitzien zodat jij als bedrijf opvalt. Dit kan je laten maken bijvoorbeeld in Rotterdam.

De redenen voor een nieuwe website

Er zijn best veel redenen waarom jij misschien toe bent aan een nieuwe website. Dit kunnen een paar redenen zijn:
  • Wanneer je gebruiksvriendelijkheid niet goed is. Dit betekent niet alleen hoe de website eruit ziet maar ook bijvoorbeeld de laadtijd, mensen willen niet meer lang wachten voor een website geladen is. Dit komt omdat het internet zich zo snel ontwikkeld en andere sites dus ook en wanneer jouw website hiermee achterblijft zullen klanten dit opmerken en ergens anders heen gaan.
  • Als jouw website voor jezelf onduidelijk is. Je kan niet makkelijk iets plaatsen of aanpassen. Dit is erg storend voor jezelf maar ook voor de klanten omdat je de website hierdoor minder goed bijhoudt en minder nieuwe content kan plaatsen.
  • Tegenwoordig zoeken meer mensen dingen op hun telefoon op dan op een laptop. Een telefoon heeft een heel ander formaat en werking, hier moet een website dus ook op aangepast zijn. Wanneer een website niet mobile responsive is zullen er minder klanten op jouw website komen.
  • Een van de belangrijkste dingen voor een website is de zoekmachine van google, hier kunnen mensen jou vinden als bedrijf. Als je gevonden wilt worden in de google zoekmachine moet je website SEO zijn. Wanneer dit niet goed in elkaar zit moet dit zo snel mogelijk worden opgelost anders zullen er minder klanten naar je website komen.
Dit zijn een aantal redenen waarom een nieuwe site nodig is. Je wilt natuurlijk dat alles goed op orde is. Wanneer je een website laat maken en ontwerpen kan dit jou een stapje vooruit brengen. Dat is wat je wilt toch?

Waarom een nieuwe website laten maken?

Als je een website laten ontwerpen zal er worden gekeken naar een goed ontwerp voor een eerste indruk van de klant. Een website maker weet de nieuwste ontwikkelingen in dit gebied, deze ontwikkelingen past die dan ook toe in zijn ontwerp. Een website laten maken vergroot je kans om gevonden te worden in de zoekmachine van Google. Dit komt omdat je website helemaal technisch in orde is als je hem laat maken en dit is een plus punt voor Google.