Win met uw website!

Al vele klanten gingen u voor: online marketing, webdesign, programmeren, wij kunnen het allemaal.

Wat maakt een laptoptas vrouwelijk?

Bij aanschaf van een laptop hoort eigenlijk ook een laptoptas, want als het goed is wil je de laptop ook buitenshuis willen gebruiken. Sommige laptoptassen hebben een mannelijke uitstraling. Dit komt waarschijnlijk door de grijs/zwarte kunststof die wordt gebruikt voor de 'klassieke' laptoptas. Ben jij meer op zoek naar een vrouwelijkere laptoptas? In dit artikel kun je lezen waar je op moet letten!

Model

Als eerste kun je letten op het model van de tas: rugzakken zijn vaak misschien wat minder vrouwelijk, maar een handtas of shopper bijvoorbeeld weer niet. Tegenwoordig maken ontwerpers van alle soorten modellen tassen een laptoptas, dus meestal valt er wel heel wat te kiezen. De meeste dames laptoptassen zijn dus gewoon een handtas met een gewatteerd laptopvak erin.

Materiaal

Zoals eerder gezegd, kan het materiaal ook veel uitmaken. Die typische zwarte kunststof kan soms een beetje stoer en mannelijk zijn, terwijl leer bijvoorbeeld weer een hele andere uitstraling geeft. Een leren laptoptas staat meestal erg chique en elegant, al zijn er natuurlijk ook weer stoere leren laptoptassen voor heren verkrijgbaar. Leren laptoptassen voor dames worden vaak wel van 'zachter' leer gemaakt, soms zelfs van sude. Zacht bewerkt leer geeft namelijk een vrouwelijkere uitstraling dan ruw onbewerkt leer.

Kleur

De kleur van een laptoptas kan tenslotte ook veel voor de uitstraling van de tas doen. Vanzelfsprekend zijn kleuren zoals rood, paars en roze vaak voor dames bedoeld. Toch kunnen zwarte en bruine laptoptassen ook zeer geschikt voor dames zijn. Wil je toch graag een vrouwelijke touch geven aan de laptoptas? Ga dan op zoek naar een laptoptas met mooie details zoals kwastjes, een mooie rits, of gesp. Voor veel vrouwen maken dergelijke details de tas helemaal perfect! Mannen zijn wat dat betreft vaak wat minimalistischer.